Visa i webbläsare
 
Hej alla äventyrare! 
Det händer mycket kring Sagospelet Äventyr nu så vad passar bättre än ett att få ett nyhetsbrev så man kan hålla ording på allt som sker!?
Vi kommer att försöka hålla er uppdaterade om allt spännande så ni inte missar något och kanske också överraska er ibland!
 
 Ny Saga varje månad i ett helt år!

Kampen om Molnrike är första delen i serien om de Sju Artefakterna, de mäktiga urföremål som en gång sägs ha skapats av gudarna – eller kanske är äldre än dem allihop, beroende på vilka barder man lyssnar på. 
Klart är att de står för oändligt kraftfull magi.Till att börja med får spelfigurerna något betydligt mer konkret att ta itu med när staden Molnrike kommer svävande och riskerar att krascha i marken. Vad är det som händer? Kan spelfigurerna hjälpa himlaalverna? Och vem ligger bakom allt detta kaos? 
Jakten på förövaren skickar spelfigurerna på en resa och en svår jakt mot tuffa motståndare. 


Ladda ner gratis
 
 
Äventyrs nya regelbok
Den tredje utgåvan av Sagospelet Äventyr är inte bara ett nytryck av det nästan helt slutsålda familjerollspelet. Den nya utgåvan kommer ha mer än 50% fler sidor, massor av nytt material, fler extraregler som man kan lägga till för lite äldre barn, och mer tips till föräldrar. Fler sagor, fler monster och mycket mer om den spelvärld som Sagospelet Äventyr äger rum i. 
Många vill skapa helt egna världar men för en del är det roligt att följa berättelsen i Masona, Sagospelet Äventyrs värld. Och i den nya regelboken får du inte bara nya kartor, utan också berättelser och hemligheter om varifrån alla monster kommer, om varför magin är så stark i delar av Masona och mycket mer.
Dessutom börjar vi nu med att inkludera mer av pyssel ihop med alla våra produkter, så att sagorna kan fortsätta i lek och andra roliga aktiviteter. Det tror vi är både roligt och viktigt. 
Vi ser fram emot en spännande höst!

 
Kickstarter
I slutet på juli, mitt i sommaren, kommer vi dra igång en Kickstarter för att stötta utgivningen av regelboken. Vi har massor med idéer som vi vill genomföra för regelboken, men det är DU som läser det här som kan hjälpa oss förverkliga så många som möjligt av dem. 
Om du vill se mer av Sagospelet Äventyr så behöver vi din hjälp. Här är tre sätt du kan hjälpa.
1. Gilla oss på Facebook
2. Dela det här nyhetsbrevet med andra så de också kan gilla oss på Facebook
3. Skriv en rad i dina egna sociala medier och länka till http://sagospeletaventyr.se 
Genom att hjälpa oss att nå ut till fler så stöttar du oss i att försöka få ut fler produkter till Sagospelet Äventyr och dess underbara värld.
 
Det är dags för Nordsken igen

 Då spelfigurernas hemby drabbas av missväxt och andra umbäranden, ger sig spelfigurerna iväg på jakt efter en mytomspunnen skatt som skulle kunna rädda byn från svält och armod. Skatten, ett skrin innehållandes det mest dyrbara i världen, har inte setts på århundraden, trots att många letat.
Sagospelet Äventyr kommer som vanligt till Nordsken med en spelplan byggd av Legoklossar, där deltagarna får uppleva sagan! 
 

den 25 maj – den 27 maj
kl. 10:00 till den 27 maj kl. 18:00
Nordsken
 
Sagospelet Äventyr presenterar:

Ina Svärdsdotter

Rörelse 6 Kunskap  4
Trolldom 3 Upptäcka  3
Liv         8 Rustning  1

Syssla: Drakjägare
Specialförmåga
Vapenmästare (Får slå lätta tärningsslag vid strid, om hon använder sin stridsklubba.)

Modig (Får inga modifikationer på grund av slag på skräcktabellen)

Stryktålig (tål dubbelt så mycket skada som hon normalt skulle ha gjort)
Utrustning: Stridsklubba (skada två), hjälm.

Ina Svärdsdotter växte upp som en prinsessa på en ö utanför Masona. Men när hennes mor Drottningen och far Kungen försvann, övergav hon sitt anspråk på tronen för att ge sig ut i världen för att hitta sina föräldrar. Det ledde till att hon efter en hård strid mot en bergsdrake blev vän med denna. Tillsammans drar de nu land och rike runt i jakten på ledtrådar som ska hjälpa henne att lösa gåtan vad som hände med hennes föräldrar. 

 
Månadens Monster:
Nu när solen blivit varmare börjar också insekterna vakna till liv och myllra ut i våren. Då skall man vara speciellt uppmärksam mot Bitarbaggarna som känner sig extra pigga efter en lång vintervila.
Tisslar det lite extra i snåret bakom dig kan det vara lägligt att göra sig redo med sitt långsvärd!
Mera monster
Nya Äventyrare sökes!

Känner du någon mer som du tror skulle vara intresserad av sagospelet äventyr?
Skicka vidare det här mailet och be dem klicka på knappen för att få framtida nyhetsbrev. 
nyhetsbrev
Följ oss på vår Hemsida
Eloso Förlag, Västra Långgatan 28, 57023, Anneberg, Sverige www.eloso.se
Minutemailer – Skicka fantastiska mail gratis