Visa i webbläsare
Nu är det inte mer än tre dagar kvar innan vår Kickstarter går av stapeln. I det här nyhetsbrevet får du en förhandsvisning och en tjuvkik på ett par av produkterna. Det är Sagospelet Äventyrs största satsning genom tiderna och vi har jobbat hårt och intensivt för att ta fram riktigt bra material som vi hoppas du ska vilja stötta.
 
Den nya regelboken är hela 128 sidor lång och innehåller uppdaterade regler, men också helt nya frivilliga regeltillägg för dig som vill spela mer fördjupat. Du hittar pyssel, tips för föräldrar, och massor av spännande sagostoff.
Västanhavet är den första av två världsböcker som vi släpper i Kickstartern. Här kan du uppleva hela övärlden i Masona och utforska den magiska och fantastiska världen för Sagospelet Äventyr. 
Vinn biobiljetter
Glöm inte att vi i ett par dagar till har en liten kampanj där du som hjälper oss sprida nyhetsbrevet kan vinna biobiljetter. Vi kommer skänka bort mellan 1-6 biobiljetter (slumpen avgör genom en tärning) bland de som skrivit upp sig som nya prenumeranter mellan förra nyhetsbrevet (nr3) och starten på Kickstarterkampanjen. Dessutom kommer vi kontakta vinnarna och fråga dem om de rekommenderats av någon. Om den personen också finns med på listan över prenumeranter så får den personen också en biobiljett. Så - om du har någon du tror är intresserad av Sagospelet Äventyr så får du gärna be dem gå in på http://sagospeletaventyr.se/nyhetsbrev och skriva upp sig.
Prinsessor med svärd
Sagospelet Äventyr har många fantastiska hjältar. En av dem är prinsessan Sidenkrona, vars pappa skrev till oss på Facebook för att tacka för att hans dotter får vara prinsessa och slåss med svärd.

Och Hedvig har helt rätt - man får faktiskt bonus när man slåss med svärd om man är prinsessa i vårt spel.
Missa inte: Måndag 24 juli - KICKSTARTER
Eloso Förlag, Västra Långgatan 28, 57023, Anneberg, Sverige www.eloso.se
Minutemailer – Skicka fantastiska mail gratis