Visa i webbläsare
Nu har vår Kickstarter varit igång i en vecka och slagit varenda förväntan vi har. Vi kommer få en box till spelet, något som varit en dröm sedan Sagospelet först kom till. 400% på en vecka! Ni är alla fantastiska - tusen tack!
 
Vinnare i biokampanjen 
Vår biokampanj handlade om att skaffa fler prenumeranter på nyhetsbrevet. Vi gjorde en liten video med dragningen av vinnarna. Är du en av dem? Kika på videon och se efter (länk nedan):
Fritidsledare - se hit
Förutom alla som spelar därhemma har flera fritidsledare runtom i Sverige upptäckt att Äventyr passar perfekt i deras pedagogiska arbete. Om du är fritidsledare, bibliotekarier eller lärare F-6 kan det vara bra att veta att vi gärna vill komma i kontakt med dig. Under senhösten kommer vi ta fram en lärarhandledning och vill gärna ha din input. Hör av dig till info@eloso.se.
Spegelskärvor
Månadens gratisäventyr är Spegelskärvor och det är Daniel Lehto själv som står för texten. Richard Svensson är vår ständige illustratör och detta spännande äventyr är det tredje i serien. Äventyret kan laddas ner gratis från och med sent ikväll den 31 juli på vår hemsida.
Ladda ner
Uppdatering om Kickstartern
Vi nådde målet på 6 timmar och efter ett dygn var vi uppe i det dubbla. Nu har första veckan gått och vi sprängde 120.000 igår. Det är smått otroligt och vi har redan låst upp flera olika nya mål, inklusive en startbox med tärningar. Vad kommer framöver i form av "stretch goals" kan man undra? På Kickstartern visar vi bara lite grann men för er trogna nyhetsbrevsläsare kan vi avslöja lite mer. Bland kommande stretch goals (utan inbördes ordning, för att hålla lite spänning) finns bland annat:

  • En novell om Masonas stora världsutforskare, skriven för barn i åldern 9-12 - följ med på resan runt världen!
  • Ett soloäventyr online där barn och vuxna tillsammans kan göra vägval och hjälpa äventyrarna lösa mysteriet med den försvunna piratskatten från Penzar! Fungerar som andra solospelsböcker (t.ex. Ensamma Vargen) och innehåller illustrationer av Richard Svensson.
  • En ny sagopysselbok, inriktad på matte och magi!
Men för att dessa ska bli verklighet behöver vi fortsatt din hjälp att sprida. Facebook är ju konstruerat så att du hela tiden sprider det du delar i dina egna kretsar. Alla som jobbar med Sagospelet har så att säga nått ut till sina kontakter redan - men just du, som kanske är helt ny till Sagospelet Äventyr, har faktiskt en unik möjlighet att hjälpa oss nå ännu längre bara genom att dela länken till kickstartern.
Länk till Kickstartern
Vi avrundar med ett uppslag ur regelboken:
Eloso Förlag, Västra Långgatan 28, 57023, Anneberg, Sverige www.eloso.se
Minutemailer – Skicka fantastiska mail gratis